Ota yhteyttä!

Liedet

Perinteinen puuliesi tuo persoonallisen ilmeen keittiöösi ja kunnioittaa vanhan ajan henkeä. Tyylikäs puuliesi tuo uutta intoa ruuanlaittoosi ja samalla lämmittää näppärästi myös kotisi!

Valmistamme tyylikkäät puuliedet laadukkaasta ja helposti puhdistettavasta serpentiinivuolukivestä. Puulietemme ovat käytännöllisiä ja energiatehokkaita tulisijoja, jotka toimivat monipuolisina kodin lämmittäjinä. Tutustu näyttäviin vuolukiviliesiimme!

Iso-Heili liesileivinuuni

Iso-Heili liesileivinuuni

Iso-Heili on tyylikäs ja vanhan ajan tunnelmaa henkivä liesileivinuuni, mikä sopii erityisen hyvin remonttikohteisiin, joissa on jo aiemmin ollut vastaavanlainen tulisija. Iso-Heili on ollut suosittu valinta esimerkiksi rintamamiestaloihin ja kesäasuntoihin. Vankka Iso-Heili on 900 mm korkea ja painaa noin 1300 kg. Sivujen mitat ovat 1050 x 650 mm ja leivinuunin tulipesän 420 x 500 mm. 4,5 kW lämmitystehollaan Iso-Heili lämmittää noin 80 neliötä. Liesileivinuuni Iso-Heili on kustannustehokas ja hyödyllinen tulisija, joka samaan aikaan valmistaa ruuan ja lämmittää huoneiston.

Pyydä tarjous
Sulho liesitakka

Sulho liesitakka

Liesitakka Sulho on oiva valinta esimerkiksi pihamökkiin tai pienelle rantasaunalle. Rauhoittavaa takkatulta katsellessa Sulhon liesitasolla voi lämmittää vettä tai keittää vaikka kahvit. Sulho lämmittää noin 40 neliön pinta-alan noin 2 kW lämmitystehollaan. Mitoiltaan tämä liesitakka on 1030 mm korkea, noin 650 kg painava ja sivuiltaan 760 x 450 mm.

Pyydä tarjous