Ota yhteyttä!

Erikoismallit

Mikäli kattavasta valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa mallia, räätälöimme toiveidesi tai piirrustustesi mukaan juuri sinun tarpeisiisi yksilöidyn takan, leivinuunit, lieden tai grillin. Täyden palvelun talona haluamme luonnollisesti tarjota sinulle myös kattavan asennuspalvelun ja käyttöopastuksen uudelle tulisijallesi.

Räätälöityä mittatilausmallia pohtiessasi suosittelemme rohkeasti ottamaan yhteyttä tehtaaseemme, jotta voimme yhdessä suunnitella parhaiten tarpeitasi vastaavan käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun.

Ota yhteyttä!

Tutustu valmistamiimme räätälöityihin erikoismalleihin:

Austria

Austria

Rustiikki lohkopintainen ja jykevä 6500 kg painoinen uuni on rakennettu Itävaltaan hiihtokeskuksen lähelle. Monikanavainen uuni lämmittää tehokkaasti isonkin hirsirakennuksen.

Pyydä tarjous
Erikoismalli 1

Erikoismalli 1

Suuri ja tyylikäs takka-leivinuuni on tehostettu vastavirtakanavien välissä olevilla ilmakanavilla. Paino noin 3400 kg.

Pyydä tarjous
Unelma

Unelma

Uniikki mutterimallinen takka-leivinuuni painaa noin 5500 kg. Useampi vastavirtakanava lämmittää leivinuunin tasaisesti.

Pyydä tarjous
Erikoismalli 3

Erikoismalli 3

Klassinen takka-leivinuuni painaa 3200 kg, leivinuuni löytyy vasemmalta sivulta. Lämmitysala noin 110 m2.

Pyydä tarjous
Erikoisgrilli

Erikoisgrilli

Monikäyttöinen ja rustiikkinen ulkogrilli, joka on rakennettu asiakkaiden tarpeita vastaavaksi käytännölliseksi kokonaisuudeksi.

Pyydä tarjous
Korotettu Hiillos

Korotettu Hiillos

Tämä erikoismalli on toimitettu Moskovan lähelle, jossa uunin takaosan ja päällisen lämpö ohjataan yläkerran asuinhuoneisiin. Sopii oikein hyvin isojen tilojen lämmitykseen.

Pyydä tarjous
Louhen iso leivinuuni ja hella

Louhen iso leivinuuni ja hella

Louhen iso leivinuuni ja hella ovat mittatilaustyönä tehty tuhti yhdistelmä. Leivinuunilla on painoa noin 5500kg ja soveltuu suurien paistomäärien paistamiseen ja ison tilan lämmittämiseen.

Pyydä tarjous