En brasugn är ett utmärkt investeringsobjekt: den levande, lugnt dansande lågan tröttnar man inte på och samtidigt sparar du på bl.a. uppvärmningskostnaderna. Polarstone har ett brett sortiment av olika brasugnar, bakugnar, kombinationer av dessa, spisar, utegrillar samt stenplattor för olika användningsändamål.

Det material vi använder är över två miljarder år gammal serpentintäljsten. Det är ett hållbart och vackert material, vars yttextur består av kitt i olika färger. Dessa kan framhävas ytterligare genom ytbehandling, varvid resultatet är garanterat unikt.

På tal om unikt; vi tillverkar eldstäder även efter måttbeställning. Om du inte hittar en lämplig modell i vårt breda sortiment, kan vi säkert skräddarsy en brasugn, bakugn, spis eller utegrill som passar just dina behov. Om du funderar på att måttbeställa, rekommenderar vi att du vänder dig direkt till vår fabrik, kontaktuppgifterna hittar du på Kontakt-sidan.

En högklassig eldstad är ett vackert inredningselement, som även skapar stämning

Polarstone Oy finns i Savonranta alldeles i närheten av Nyslott. Du är välkommen att bekanta dig med vår produktion och beställa en måttanpassad brasugn!

POLARSTONE OY

BRASUGNAR OCH BAKUGNAR TILLVERKADE I TÄLJSTEN